Over EFY Group

Werkwijze

Wat doet EFY?

Ontwikkelen van nieuwe woningen is waar wij energie van krijgen en waar we goed in zijn. We integreren de belangen van alle betrokken partijen, de mogelijkheden van de locatie en de eventuele eisen van  de overheid. Onze kracht ligt in het luisteren naar de omgeving en haar toekomstige bewoners. Vanuit ons kantoor in Haarlem houden wij een open blik naar buiten. Wij kijken naar de wensen en eisen van de uiteindelijke gebruikers door middel van een heldere communicatie. Onze transparante werkwijze en respect voor elkaars inbreng staat altijd centraal.

“Creativiteit, gedrevenheid en snelheid. Daar ligt onze kracht”

Maikel Spelt

Wil je ook jouw droom realiseren?
Neem contact met mij op.

+31 (0)23 205 2011
Maikel Spelt

Ontwikkelen is mijn drijfveer

EFY Group werd 15 jaar geleden opgericht door Maikel Spelt. In Deventer ontstond het plan om het straatbeeld te verrijken met meer woningen die passend en vooruitstrevend waren.

Intussen is EFY Group vele projecten verder met een paar spraakmakende en opvallende ontwerpen door het heel het land. Wij staan niet stil en werken met ons team door aan de ontwikkeling van nog meer woningen voor alle doelgroepen.

Even voorstellen: Maikel!

“Ik vind het geweldig om samen mooie plannen te ontwikkelen voor de kopers van de woningen die wij realiseren en zo toegevoegde waarde te leveren aan de maatschappij.”

Even voorstellen: Daniela!

“Ik vind het fijn om mee te kunnen denken over het gehele proces van het ontwerpen totdat de uiteindelijke kopers de sleutel krijgen van hun nieuwe woning.”

Even voorstellen: Bill!

“Ik vind het belangrijk om te luisteren naar lokale behoeften. Mijn doel is om hen te verrassen met onderscheidende concepten.”

Even voorstellen: Martina!

“Ik vind het leuk om betrokken te zijn bij het proces, actief mee te denken en bij te kunnen dragen aan de realisatie van fantastische projecten.”

Even voorstellen: Jochem!

“Ik vind het fantastisch mooi om mijn steentje te kunnen bijdragen aan projecten met een uniek karakter. Met name het dynamische en veelzijdige proces van projectontwikkeling waar de ideeën alle kanten opgaan geeft mij veel energie.”

Even voorstellen: Robbert!

“Een positieve bijdrage leveren aan zowel de administratieve organisatie als ook de totale ontwikkeling van de EFY Group is mij op het lijf geschreven.”