Start verkoop Gouwekade

Afgelopen weekend was de officiële start verkoop van ons project Gouwekade. We hebben al een groot aantal inschrijvingen mogen ontvangen. Superblij met alle inschrijvingen!

Aan de Gouwsluisseweg, splitsing tussen de rivieren de Oude Rijn en de Gouwe, bouwen we 5 unieke geschakelde woningen aan het water. De woningen zijn ontworpen door Zaak van NN Architecten en worden gebouwd door De Raad Bouw uit Katwijk. Deze woningen liggen aan het einde van de Gouwsluisseweg, een doodlopende straat. De meeste woningen hebben een grote tuin met direct zicht op het water. Elke woning heeft een eigen parkeerplaats. Op dit moment is er gestart met de afbouw van de woningen. Naar verwachting worden de woningen in de zomer opgeleverd. In een 2e fase zullen nog 2 vrijstaande woningen gebouwd worden en enkele rijwoningen.

Alphen aan den Rijn heeft veel te bieden; deze stad ligt landelijk in de Randstad. De locatie is goed bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Het centrale bus- en treinstation van Alphen aan den Rijn is circa vijf minuten fietsen van de locatie aan de Gouwsluisweg. Ook het centrum met leuke winkels en restaurantjes zijn op fietsafstand.

Deze woningen zijn in de verkoop via Koppes Makelaardij uit Alphen aan den Rijn. Meer informatie via www.gouwekade.nl